Erdal Yılmaz Ortaokulu

Vizyon: Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

Saatler: 09.00-15.00
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %98
Sportif Etkinlikler: FUTBOL VE VOLEYBOL TURNUVALARI
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: UMUDUM ÖĞRETMENİM PROJESİ HAREZMİ EĞİTİM MODELİ ÜÇ ELMA PROJESİ DENİZ YILDIZI PROJESİ WWF DOĞA ÖNCÜLERİ PROJESİ ÇABA PROJESİ TOPRAĞA CAN OKULA NEFES PROJESİ VELİ AKADEMİLERİ PROJESİ İSTANBULU OKUYORUM PROJESİ BİN HARF BİR İSTANBUL PROJESİ GİBİ İLÇE VE İL DÜZEYİNDE PROJELER OKULUMUZDA AKTİF BİR ŞEKİLDE UYGULANMAKTADIR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS+ ERKEN YAŞTA OKUL TERKİ VE DEVAMSIZLIĞI ÖNLEME AVUSTURYA/VİYANA 2022

WEB - https://erdalyilmazortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÖMERLİ MAH. ÖMERLİ CAD. DOĞANAY SOK. NO1 ÇEKMEKÖY/İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Ömerli Mahallesi Çekmeköy´e bağlı olup, Şile yolu üzerinde bulunmaktadır.

Adres - ÖMERLİ MAH. ÖMERLİ CAD. DOĞANAY SOK. NO1 ÇEKMEKÖY/İSTANBUL

Ulaşım Ümraniye´den kalkış yapan 138 hat numaralı İett otobüsü ile okula ulaşılabilir. Ayrıca Çekmeköy´den kalkış yapan 9H ve 9KS otobüsü de Ömerli Mahallesine gitmektedir. 9ÇN otobüs hattının belirlenen bazı seferleri ile de okula ulaşmak mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Çekmeköy´e 20 km mesafede